Over ons

Wie zijn de Gebr. van de Laar?

De geschiedenis achter het bedrijf

Het tegelzetten is familie van de Laar met de paplepel ingegeven. In 1957 is Neel van de Laar (grootvader Frans jr. en Roy van de Laar) samen met Boy van de Laar (vader van Roy) een tegelzettersbedrijf begonnen. De toen pas negentienjarige Boy had alle verantwoording voor dit bedrijf. In 1970 zijn Boy en Frans sr. verdergegaan met dit bedrijf als de Gebr. van de Laar. In de begin jaren, hielden ze zich alleen bezig met tegelzetten, maar al gauw kwam er ook een tegelhandel met een eigen showroom bij.

Na al die jaren zijn we nog steeds gevestigd aan de Boekenderhofweg 38. De showroom is een aantal keren flink uitgebreid en gemoderniseerd. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde tegelhandel en tegelzettersbedrijf met intern opgeleide tegelzetters en verkopers.

In 1998 hebben de zonen van Boy en Frans sr., Roy en Frans jr. van de Laar, de zaak overgenomen. De showroom is toen uitgebreid tot de huidige 650 m².

De vernieuwde showroom is voorzien van alle nieuwe tegeltrends en de laatste ontwikkelingen op het gebied van XXL tegels.

Verkopers

Frans van de Laar

Frans van de Laar is verantwoordelijk voor de personeelszaken en houdt zich bezig met de uitvoering en planning. Daarnaast is hij ook een vaste verkoper. Door zijn opleiding als tegelzetter uitvoerder, heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan bij de verwerking van de tegels. Daarom is hij de aangewezen persoon om bij ons om de offertes op het gebied van de verwerking van de tegels te maken.

Jos Kessels

Jos Kessels is vanaf 2000 bij ons in dienst als verkoper. Door zijn jaren lange ervaring kan hij u goed adviseren bij het aanschaffen van uw nieuwe tegels. Regelmatig bezoekt hij verschillende tegelbeurzen, zodat hij altijd op de hoogte is van de nieuwste trends op het gebied van tegels. Jos is werkzaam van maandag tot en met zaterdag, met uitzondering van de woensdag.

Roy van de Laar

Roy van de Laar is verantwoordelijk voor de uitvoering en werkt op de bouw samen met de tegelzetters. Daarnaast zorgt hij ook voor alle kitwerkzaamheden en zorgt dat de tegels opgehaald /bezorgd worden bij onze groothandelaren in de buurt. Hij heeft zijn opleiding als tegelzetter afgerond en is ook jaren full time op de bouw werkzaam geweest als tegelzetter, daardoor heeft hij veel know how van zowel de tegels als de verwerking van de tegels. Roy is ook verantwoordelijk voor de inkopen in het buitenland en hij bezoekt regelmatig beurzen o.a. in Italië. Zo zijn we dus altijd up to date in onze showroom met de nieuwste trends en collecties. 

🎶 Det zit beej ôs in de femilie en det kriegse der neet mier oet! 🎶

Dit is echt van toepassing op onze TEGEL familie van de Laar! Gebr. van de Laar wordt alweer tientallen jaren met veel plezier gerund door de 2 neven Frans jr. en Roy van de Laar en er wordt dagelijks hard gewerkt aan de groei van hun mooie bedrijf.

Ondanks dat hun vaders al een hele leeftijd bereikt hebben, zijn Frans sr. en Boy nog regelmatig te vinden op de zaak. De liefde voor hun kinderen, maar ook “hun” zaak zit nog heel diep!

En zeg toch eens eerlijk dat is toch PRACHTIG! ❤️

De ontwikkelingen in de tegelbranche

Onze showroom is voorzien van alle nieuwste tegeltrends, actuele designs en de laatste ontwikkelingen op het gebied van wand- en vloertegels.

De laatste ontwikkelingen in de tegelbranche zijn de groot formaat tegels, 90 x 90, 120 x 120, 120 x 60 en zelf 260 x 120 cm. Dit zijn de zogenoemde XXL tegels. Bij de verwerking van deze grote tegels wordt een levelingssysteem gebruikt door onze tegelzetters. Dit levelingssysteem staat garant voor een vlakke wand en vloer.

Waar staan wij voor

Gebr. van de Laar staat voor kwaliteit, vakmanschap én service. Al onze mensen zijn in eigen bedrijf opgeleid tot vakbekwame mensen. Doordat wij de meeste tegels rechtstreeks van de fabriek afnemen, kunnen wij u een goede prijs aanbieden. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onze verkopers staan u graag te woord om u droom te verwezenlijken bij het uitzoeken van uw wand- of vloertegels. Doe een beroep op onze kennis en ervaring en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt onze showroom zonder afspraak bezoeken.