Diensten

Vloertegels, wandtegels en natuursteen

Vloertegels

De meeste vloertegels in ons assortiment hebben een hoge hardheid, namelijk hardheid 5. Vloertegels met hardheid 5 zijn vorstvrij en kunnen dus ook buiten verwerkt worden, bijvoorbeeld op een terras of onder een overkapping. Tegenwoordig is het een trend om in een badkamer de vloertegels ook tegen de wand te plaatsen.

Wandtegels

Wij hebben veel verschillende soorten wandtegels in ons assortiment, zowel hoogglanzend als mat. Voor ruimtes zoals bijvoorbeeld een badkamer, gaan we samen met u op zoek naar een bijpassende vloertegel bij de door u uitgekozen wandtegel. Tegenwoordig is het een trend om in badkamers vloertegels tegen te wand te plaatsen, vanzelfsprekend kunnen die dan ook op de vloer verwerkt worden.

Natuursteen

Natuursteen is in verschillende maten verkrijgbaar. Er zijn veel natuursteensoorten, zoals bijvoorbeeld graniet, leisteen, travertin en marmer. Veel natuursteensoorten zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen zoals bijvoorbeeld gepolijst, gezoet, leatherfinish of getrommeld. Omdat veel natuursteensoorten van kalkachtig materiaal is, moet er altijd rekening gehouden worden, dat men het niet schoon maakt met zuurhoudend reinigingsmateriaal.

Van levering tot compleet tegelwerk

Gebr. van de Laar kan eventueel naast het leveren van tegels, deze ook verwerken. Daarvoor hebben wij een team vakbekwame tegelzetters in dienst. Die betrouwbaarheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben. De kwaliteit van tegelwerk is erg belangrijk, want de uitstraling van de door u gekozen wand- of vloertegel, wordt mede bepaald door het vakmanschap van de tegelzetter.

Op welke manier verwerken

Video afspelen

Vloerverwarming

Vloerverwarming van Easywarm

Gebr. van de Laar heeft een samenwerking met Easywarm, onze leverancier van vloerverwarming. In eerste instantie vanwege de kwaliteit, maar ook omdat dit bedrijf al jaren naar tevredenheid zorg draagt voor de installatie van de systemen. Mocht u in combinatie met een vloer, een vloerverwarming willen laten aanbrengen, dan kan Gebr. van de Laar u ontzorgen door dit voor u te regelen met onze vaste leverancier.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd, dan staan we u graag te woord. U kunt langskomen in onze showroom voor een persoonlijk gesprek. Mocht u toch liever op afspraak komen, kunt u telefonisch een afspraak maken.