Mosa

Royal Mosa wandtegels en vloertegels

Over Mosa

Royal Mosa is van oorsprong Nederlandse product en werd opgericht door Louis Regout. Royal Mosa bestaat intussen dan ook al meer dan 125 jaar en heeft zich weten te onderscheiden door een innovatieve productie van hoogwaardige producten. Royal Mosa heeft de afgelopen jaren ook een flinke groei meegemaakt en heeft op het moment een afzet van ongeveer 8 miljoenm2 wandtegels en vloertegels.

Duurzaamheid Royal Mosa wandtegels en vloertegels

Mosa heeft er tot op heden nog steeds voor gekozen om de productie duurzaam te laten plaatsvinden in hun fabriek in Maastricht. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en ze streven er ook naar om hun product te laten passen in de hedendaagse en toekomstige architectuur.

Royal Mosa wandtegel/vloertegel Terra XXL

Een van de pronk stukken uit de collectie van Royal Mosa is toch wel de Terra XXL. Het gaat hier om een groot tegel met de maten: 20 x 120 cm, 30 x 120 cm, 40 x 120 cm en 60 x 120 cm. Deze tegel heeft een strakke vormgeving en een mooie matte optiek. Door de grote langwerpige formaten kunnen ze perfect gebruikt worden voor lineaire effecten te creëren in grote ruimten.

Terra XXL is kras- en slijtvast, zeer onderhoudsvriendelijk, vorstbestendig en antislip r10.

Ze wonnen al eerder een aantal design awards zoals : Red Dot, DesignPlus, Innovations Preis en IF award.

De gehele collectie van Royal Mosa vloertegels en Royal Mosa wandtegels is te verkrijgen bij Gebroeders van de Laar. Voor meer informatie kunt u nog terecht op de website van Royal Mosa.

Sfeerimpressie Mosa wandtegels en vloertegels